Mesttank afsluiter.G.D De Vries neemt mesttank in ontvangst.Zware remtestbank.VMA monsterapparaatHuur walking-floor oplegger.Nieuwe Börger mestpomp en toebehoren.Onderhoud aan alle zware bedrijfswagensOnderhoud Eijkelkamp monstersysteem.Levering van nieuwe MKG-kraan.Vacuüm getrokken mesttank.Herstellen vacuüm getrokken mesttank.Vacuüm getrokken tank hersteld.Vervangen tankvat mestoplegger.Schadeherstel vrachtwagens.

Börger Mestpompen

Börger mestpompen

Börger draaizuigerpompen zijn zelfaanzuigende ventielloze verdringerpompen en worden voor iedere toepassing individueel gebouwd. Iedere Börger-pomp is dus een op maat gesneden oplossing. Als het gaat om grote materiaalkeuze blijft Börger ongeëvenaard. Maar ook de constructie wordt geheel volgens de specifieke eisen van het toepassingsdoel uitgevoerd. Of het nu gaat om een aandrijving op een oplegger, in gedompelde uitvoering of als mobiele pomp op een tankvrachtwagen, de draaizuigerpompen van Börger zijn net zo individueel als uw eisen.
Truck & Trailerservice Smilde BV is al sinds 1980 dealer van Börger Mestpompen en beschikt dan ook over veel ervaring en kennis.

Truck & Trailerservice Smilde BV heeft een ruim assortiment onderdelen voor draaizuigerpompen op voorraad, zodat onze deskundige medewerkers u snel kunnen helpen. Hierdoor wordt de stilstandtijd geminimaliseerd.

Naast aanschaf van de voor u geschikte mestpomp kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een gedeeltelijk of complete revisie van uw mestpomp. Uiteraard kunnen onze deskundige monteurs u ook van dienst zijn voor reparatie en onderhoud van alle andere merken mestpompen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op, of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Bel mij terug!
Error: element "belmijterug" bestaat niet.