Mesttank afsluiter.G.D De Vries neemt mesttank in ontvangst.Zware remtestbank.VMA monsterapparaatHuur walking-floor oplegger.Nieuwe Börger mestpomp en toebehoren.Onderhoud aan alle zware bedrijfswagensOnderhoud Eijkelkamp monstersysteem.Levering van nieuwe MKG-kraan.Vacuüm getrokken mesttank.Herstellen vacuüm getrokken mesttank.Vacuüm getrokken tank hersteld.Vervangen tankvat mestoplegger.Schadeherstel vrachtwagens.

Mesttechnologie

Mesttechnologie

Het ministerie van LNV stelt bemonstering van meststoffen verplicht. Het transport van meststoffen vraagt om zorgvuldige registratie van gegevens. Bij Truck & Trailerservice Smilde BV kunt u terecht voor aanschaf, reparatie en onderhoud van uw mestbemonstering apparatuur. Truck & Trailerservice Smilde BV is een erkend verkoop- en servicesteunpunt voor:

VMA bemonstering

VMA kan een compleet pakket aanbieden voor bemonstering, gegevens registratie en weging van drijfmest transportmiddelen uit eigen productie. Voor zorgvuldige registratie van gegevens presenteert VMA de unit voor Automatische Gegevens Registratie, kortweg AGR-unit! Ook produceert VMA de MMA, het Mest Monster Apparaat. Geheel automatisch tapt dit apparaat mest af en verpakt het in dicht gesealde zakjes. Fraudebestendig! Het MMA vraagt weinig onderhoud, dat u bovendien zelf kunt uitvoeren. De benodigde folie wordt gedistribueerd door de laboratoria en door VMA. Zo kunt u aan de regelgeving voldoen zónder dat het ten koste gaat van de efficiency.

Eijkelkamp bemonstering

De automatische, fraudebestendige bemonsteringsapparatuur is door Eijkelkamp ontwikkeld om drijfmest volgens de nieuwste (wettelijke) normen te bemonsteren. Het bestaat uit een bemonsteringsautomaat voor drijfmest die tijdens het laden of lossen automatisch deelmonsters neemt, en een fraudebestendig monsterkabinet (met camera inspectie) dat de monsters in afsluitbare potten verzamelt. Met het monsterkabinet kunnen bovendien de unieke codes van pot en deksel op de mestbon worden gelezen. De bemonsteringsapparatuur is geschikt voor mesttanks op vrachtwagens en trekkers. Vanaf de wettelijke invoeringsdatum (01-07-2000) functioneren honderden apparaten probleemloos onder vaak moeilijke omstandigheden (vocht, temperatuur, trilling, vervuiling, mestdampen). 

Wilt u meer informatie? Neem gerust eens contact met ons op, of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

 

Bel mij terug!
Error: element "belmijterug" bestaat niet.